Lisäpalvelut


Hotelli Viikinhovi Keurusselän rannalla tarjoaa myös monenlaisia mahdollisuuksia. Meiltä voi vuokrata kesällä kanootin tai talvella moottorikelkan rekineen ja nauttia Keurusselän kauneudesta yksin, kaksin, perheen tai ystävien kanssa.

Talvella Keurusselän ladut tarjoavat nautinnolliset puitteet ulkoiluun ja hiihtämiseen auringon kimmeltäessä hangilla. Hotellin vieressä sijaitseva Keuruun liikuntapuisto tarjoaa kansainväliset kilpailupuitteet antaen mahdollisuuden vaativampaankin hiihtoharrastukseen.


Vierestä löytyy Keuruun ampujien ampumarata, jossa on radat lähes kaikkeen ammuntaharrastukseen.  Keuruun Jousi järjestää jousiammuntaopastusta Viikihovin alueella.

Ralliharrastajat käyvät testaamassa läheisellä harjoitusalueella ralliautoja ennen maailman kuuluisaa Neste rallia tai muita rallitapahtumia. Alueella järjestetään vuosittain myös rallitapahtumia.

Alueella on paljon asfaltoituja pyöräteitä, joita pitkin on helppo pyöräillä  tai kulkea pyörätuolilla vaikka Keuruun keskustaan saakka.

Viikinhovista on helppo lähteä myös vuosittaiselle Keuruu – Multia – Keuruu – laturetkelle, jonka Presidentti Urho Kekkonenkin on aikoinaan hiihtänyt. Retken jälkeen on antoisaa palata nauttimaan saunan lämmöstä ja Viikinhovin keittiön tarjonnasta.