Aktiviteetit

Sijaintimme ison järven rannalla tarjoaa mahdollisuuden veneilyyn ja kalastukseen. Talvella pääset Keuruun monipuolisille laduille hiihtämään tai nauttimaan lumisista maisemista vapaan kelkkailun alueelle moottorikelkkailla. Turvallisella hiekkarannalla pääset kesällä nauttimaan uimisesta ja auringonotosta koko perheen kanssa. Välillä voit piipahtaa hakemassa virkistävän jäätelön tai virvokkeita Hotellin ravintolasta. Isomman nälän yllättäessä voit tilata maittavaa syötävää ravintolastamme.

Viikinhovin laiturille ja rantaterassille johtaa laivaväylä, joka soveltuu pienistä veneistä aina vähän suurempiinkin rantautumisiin. Laiturin yhteydessä olevasta rantarakennuksesta on saatavissa sähköä ja vettä veneilijöiden käyttöön.

Aktiviteetit Viikinhovin ympäristössä

Vuokraa kanootti Viikinhovista, sisältää pelastusliivit, Hinta 10 e/tunti.

Pyöräilyreitit.

Alueella on paljon asfaltoituja pyöräteitä, joita pitkin on helppo pyöräillä tai kulkea pyörätuolilla tai rullaluistimilla vaikka Keuruun keskustaan saakka – ja tietenkin takaisin Viikinhoviin!

Hotellin kulmilta pääset myös vaikka fatbikellä metsäreiteille. Kysy lisää hotellilta! Fatbiken vuokraus 25 e päivä hotellin respasta.

Talvella Keurusselän ladut tarjoavat nautinnolliset puitteet ulkoiluun ja hiihtämiseen auringon kimmeltäessä hangilla. Hotellin vieressä sijaitseva Keuruun liikuntapuisto tarjoaa kansainväliset kilpailupuitteet antaen mahdollisuuden vaativampaankin hiihtoharrastukseen.

Vierestä löytyy Keuruun ampujien ampumarata, jossa on radat lähes kaikkeen ammuntaharrastukseen.  Keuruun Jousi järjestää jousiammuntaopastusta Viikihovin alueella.

Ralliharrastajat käyvät testaamassa läheisellä harjoitusalueella ralliautoja ennen maailman kuuluisaa Neste rallia tai muita rallitapahtumia. Alueella järjestetään vuosittain myös rallitapahtumia.

Viikinhovista on helppo lähteä myös vuosittaiselle Keuruu – Multia – Keuruu – laturetkelle, jonka Presidentti Urho Kekkonenkin on aikoinaan hiihtänyt. Retken jälkeen on antoisaa palata nauttimaan saunan lämmöstä ja Viikinhovin keittiön tarjonnasta.